Amberblokje Grey Musk 3 Stuks
Amberblokje Grey Musk 3 Stuks

Amberblokje Grey Musk 3 Stuks

11,95 €
TTC

Description

Verrijk jouw leefruimte met de verfijnde geur van ons Amberblokje Geurblokje Grey Musk - een harmonieuze en tijdloze toevoeging aan jouw interieur.

Het subtiele aroma van Grey Musk, doordrenkt in ons geurblokje, brengt een gevoel van luxe en sereniteit in jouw huis. Laat je omhullen door de verleidelijke noten die een balans creëren tussen warmte en frisheid, waardoor een kalme en elegante sfeer ontstaat.

Dit compacte geurblokje is perfect om jouw persoonlijke ruimtes te verrijken met een subtiele en constante geurervaring. Plaats het in kasten, laden, badkamers, of op een decoratief schaaltje in de slaapkamer voor een vleugje geraffineerdheid.

Gemaakt met hoogwaardige ingrediënten, belooft ons Amberblokje Geurblokje Grey Musk een langdurige geurverspreiding. De grijze musktonen passen perfect bij diverse interieurstijlen en seizoenen, waardoor een tijdloze en elegante geurbeleving wordt gecreëerd.

Breng een vleugje luxe en harmonie in jouw leefruimte met ons Amberblokje Geurblokje Grey Musk. Transformeer elke hoek van jouw huis in een oase van verfijning en rust met deze betoverende en tijdloze geur. Geniet van het subtiele en langdurige aroma dat een gevoel van tijdloze klasse toevoegt aan jouw dagelijkse leven.

Goede & Hoge Kwaliteit Amberblokjes
Wij streven naar een hoge en goede kwaliteit! Hoe doen we dit? We hebben dit product eerst zelf uitvoerig getest voordat we het zijn gaan verkopen.

Waar kun je de blokjes voor gebruiken?
- Als geurverspreider in je interieur
- Gebruiken in je waxbrander
- Als de geur minder wordt, en je het blokje raspt, kun je het raspsel op stofzuigen zodat je hele interieur tijdens het stofzuigen heerlijk ruikt.

Specificaties

  • Afmetingen blokjes: 4,5x3,5x2 cm

  • Geur: Grey Musk

  • Inhoud: Set van 3 geurblokjes

Détails du produit

BLOKGREY
8 Produits
1000000752403

Les clients qui ont acheté ce produit ont également acheté :

Product added to wishlist