Amberblokje Baby Soft 3 Stuks
Amberblokje Baby Soft 3 Stuks

Amberblokje Baby Soft 3 Stuks

Derniers articles en stock
11,95 €
TTC
Amberblokje Baby Soft 3 Stuks

Description

Omhul jouw leefruimte in een zachte en geruststellende geur met ons Amberblokje Baby Soft - een tedere en kalmerende toevoeging voor een vleugje zachtheid.

Dit geurblokje, doordrenkt met de delicate tonen van Baby Soft, creëert een rustige en geruststellende sfeer in jouw huis. Laat je omhullen door de subtiele en poederachtige geur, die een gevoel van comfort en tederheid toevoegt aan elke ruimte.

Het compacte formaat van ons Amberblokje Baby Soft maakt het ideaal voor diverse toepassingen, zoals kasten, lades, badkamers, of als een lieflijk accent op een decoratief schaaltje in de slaapkamer. Geniet van de constante en subtiele geurverspreiding voor een gevoel van geborgenheid.

Gemaakt met hoogwaardige ingrediënten, belooft ons Amberblokje Baby Soft een langdurige geurbeleving. De zachte en poederachtige tonen passen perfect bij diverse interieurstijlen en brengen een vleugje lieflijkheid in elke ruimte.

Breng een sfeer van tederheid en comfort in jouw leefruimte met ons Amberblokje Baby Soft. Transformeer elke hoek van jouw huis in een oase van zachte omhelzing met deze betoverende en tijdloze geur. Geniet van het subtiele en langdurige aroma dat een gevoel van warmte toevoegt aan jouw dagelijkse omgeving.

Goede & Hoge Kwaliteit Amberblokjes
Wij streven naar een hoge en goede kwaliteit! Hoe doen we dit? We hebben dit product eerst zelf uitvoerig getest voordat we het zijn gaan verkopen.

Waar kun je de blokjes voor gebruiken?
- Als geurverspreider in je interieur
- Gebruiken in je waxbrander
- Als de geur minder wordt, en je het blokje raspt, kun je het raspsel op stofzuigen zodat je hele interieur tijdens het stofzuigen heerlijk ruikt.

Specificaties

  • Afmetingen blokjes: 4,5x3,5x2 cm

  • Geur: Baby Soft

  • Inhoud: Set van 3 geurblokjes

Détails du produit

BLOKBABYSOFT
2 Produits
1000000752830

Les clients qui ont acheté ce produit ont également acheté :

Product added to wishlist