Deco. Bull Hoofd - Schedel - Dahomey - Grijs
Deco. Bull Hoofd - Schedel - Dahomey - Grijs

Deco. Bull Hoofd - Schedel - Dahomey - Grijs

299,00 €
TTC

Description

Duik in de wereld van verfijnde decoratie met ons Deco. Bull Hoofd - Dahomey - Silver Antique. Deze indrukwekkende decoratieve stierenschedel voegt een vleugje karakter en stijl toe aan elke ruimte, en het Silver Antique-ontwerp geeft het een tijdloze uitstraling.

 

Kenmerken:

 

Artistiek Design Bullhoofd voor aan je muur
Het Dahomey Bull Hoofd is kunstzinnig vormgegeven, geïnspireerd door de majestueuze uitstraling van stieren. Het gedetailleerde ontwerp brengt een artistiek element in je interieur.

 

Silver Antique Afwerking voor je muurdecoratie
De Silver Antique afwerking geeft de stierschedel een

sierlijke en verfijnde uitstraling. De subtiele glans en antieke afwerking dragen bij aan de tijdloze charme van dit decoratieve stuk.

 

Duurzaam Materiaal is goed voor het milieu, is weer win-win voor je interieur.
Vervaardigd uit hoogwaardig materiaal, is dit decoratieve bull hoofd niet alleen een visueel pronkstuk, maar ook duurzaam en stevig.

 

Statement Piece
Plaats dit decoratieve stuk als een opvallend statement in de woonkamer, slaapkamer of studeerkamer. Het dient als een krachtig middelpunt dat de aandacht trekt en een gespreksonderwerp biedt.

 

Veelzijdige Plaatsing
Of het nu aan de muur wordt gehangen of op een plank wordt geplaatst, de veelzijdigheid van het Dahomey Bull Hoofd maakt het geschikt voor verschillende decoratiestijlen en ruimtes.

 

Gesofisticeerde Decoratie: Dit decoratieve stuk voegt een vleugje sophisticated glamour toe aan je interieur. Het is een tijdloze keuze die zowel modern als klassiek design aanvult.

 

Perfect als Cadeau: Op zoek naar een uniek en stijlvol cadeau? Het Dahomey Bull Hoofd in Silver Antique afwerking wordt geleverd in een elegante verpakking en is een attent geschenk voor speciale gelegenheden.

 

Voeg een dosis karakter en verfijning toe aan je interieur met het Dahomey Bull Hoofd in Silver Antique. Dit decoratieve stuk straalt kracht en elegantie uit, waardoor het een onmisbaar element wordt in je decoratieve ensemble. Bestel vandaag nog en transformeer je ruimte met dit prachtige statement piece.

 

Détails du produit

Poids (kg)
21,00
Copain
56x42x56cm
Couleur
Gris
Materiaal
Metaal/Aluminium
Aantal/Colli
1
66271SA
61 Produits
1000000328066
Product added to wishlist