Metalen Decoratie

Kapstok Zwart Metaal - Malaga
  • ¡En oferta!
  • -80,00 €
Kapstokken

Kapstok Zwart Metaal - Malaga

60531BA
99,95 € 179,95 €
Standing Coat Rack - Malaga - Black Antique
Mostrando 1-24 de 160 artículo(s)

Unieke metalen decoratie
Opzoek naar unieke metalen decoratie? Wij ontwerpen onze collectie zelf, hierdoor heb je altijd een leuke eyecatcher voor je interieur. Of je nu opzoek bent naar etagere’s, kandelaren of toch liever decoratieve ananas of peer ons assortiment heeft het allemaal. Elke week hebben wij nieuwe producten met gelimiteerde oplage.

Etagere’s voor elke gelegenheid
Een etagere is geschikt voor verschillende doeleinde. Je kunt deze plaatsen met bijvoorbeeld wat lekkers tijdens een high tea, maar ook vol zetten met theelichthouders om een warm en sfeervol interieur te creëren. Alle etagere’s zijn dusdanig afgewerkt dat ze voedsel veilig zijn. Voor het behoud van de mooie kleur is het aan te raden de etagere niet in een vaatwasser te plaatsen.

 

Kandelaren voor sfeer en warmte
Een kandelaar is niet alleen heel sfeervol maar met de koude maanden ook nog is functioneel in het geven van warmte met een kaars. Ons assortiment bied het allebei. Van een blaker tot een windlicht, maar ook kaarsenstandaards zitten in ons assortiment. Bekijk ook ons assortiment kaarsen, deze passen in al onze dinerkaars kandelaren en kaarsenplateaus.

Product added to wishlist