Amberblokje Black Musk 3 Stuks
Amberblokje Black Musk 3 Stuks

Amberblokje Black Musk 3 Stuks

11,95 €
Impuestos incluidos

Descripción

Ontketen de verleidelijke geur van ons Amberblokje Black Musk - Een sensuele toevoeging aan jouw ruimte.

Laat je betoveren door de diepe en mysterieuze geur van Black Musk, doordrenkt in ons Amberblokje. Deze unieke geurcombinatie creëert een sfeer van elegantie en intrige, waardoor jouw leefruimte wordt doordrongen van een verfijnde en sensuele ambiance.

Het compacte formaat van ons Amberblokje maakt het ideaal voor gebruik in diverse ruimtes. Plaats het blokje in de kledingkast, lade, badkamer of op een decoratief schaaltje in de slaapkamer voor een constante, subtiele geurervaring. De Black Musk-noten brengen een vleugje mysterie en diepgang in elke omgeving.

Gemaakt met hoogwaardige ingrediënten, belooft ons Amberblokje Black Musk een langdurige geurverspreiding, waardoor je keer op keer kunt genieten van deze intrigerende geur. Laat je zintuigen ontwaken en omhul jezelf in de luxe van Black Musk, perfect geschikt voor elk seizoen en elke gelegenheid.

Breng een aura van luxe in jouw ruimte met ons Amberblokje Black Musk - een olfactorische reis naar verfijning en verleiding. Ontdek de betoverende geur en voeg een vleugje mysterie toe aan jouw leefomgeving!

Goede & Hoge Kwaliteit Amberblokjes
Wij streven naar een hoge en goede kwaliteit! Hoe doen we dit? We hebben dit product eerst zelf uitvoerig getest voordat we het zijn gaan verkopen.

Waar kun je de blokjes voor gebruiken?
- Als geurverspreider in je interieur
- Gebruiken in je waxbrander
- Als de geur minder wordt, en je het blokje raspt, kun je het raspsel op stofzuigen zodat je hele interieur tijdens het stofzuigen heerlijk ruikt.

Specificaties

  • Afmetingen blokjes: 4,5x3,5x2 cm

  • Geur: Black Musk

  • Inhoud: Set van 3 geurblokjes

Detalles del producto

Peso (kg)
0,20
BLOKBLACKMUSK
8 Artículos
1000000751376

Los clientes que adquirieron este producto también compraron:

Product added to wishlist