Wandrek Lade 50cm - Juul
Wandrek Lade 50cm - Juul
Wandrek Lade 50cm - Juul
  • ¡En oferta!
  • -25,00 €
Wandrek Lade 50cm - Juul
Wandrek Lade 50cm - Juul
Wandrek Lade 50cm - Juul

Wandrek Lade 50cm - Juul

34,95 € 59,95 € -25,00 €
Impuestos incluidos
Wandrek Lade 50cm - Juul

Descripción

Dit prachtige pronkstuk is gemaakt van zwart geschuurd metaal en robuust hardhout. Een vintage uitstraling wordt gebootst door het zwart geschuurde metaal en robuuste hardhout. Door dit wandrek van hout en metaal heb jij een absolute eyecatcher in huis. Met een lade is dit wandrek, behalve mooi, ook nog eens praktisch met opbergruimte. Eindeloos decoreren kan bij dit wandrek ook op het plankje boven de lade. Zo kun je het plankje vullen met mooie accessoires, zoals fotolijsten of plantjes. Dit Wandrek is verkrijgbaar in twee formaten. Door deze metalen wandrekken te combineren creëer je een prachtige wandset.

 

Let op geschuurde plekjes op het metalen frame kunnen voorkomen en getuigen van de uniekheid van het product. De fabrikant heeft bewust gekozen voor een geschuurd en oneffen niet doorlopend gespoten frame!

 

Dit Wandrek is een metalen wandplank met hardhouten afwerking. Met een diameter van 40 cm heeft dit Wandrek een perfecte afmeting voor een plekje aan de wand. Dit industriële meubel is 25 cm diep. Het meubel kan worden opgehangen in een woonkamer, keuken, slaapkamer, in de hal of in het toilet. Het ronde metalen frame is gevuld met een lade in de vorm van een halve cirkel met daar bovenop een hardhouten plank. Het metaal is zwart geschuurd. De zwart metalen wandplank heeft een speelse en eigentijdse uitstraling. Mix & Match met andere formaten voor een unieke beleving. De wandschappen worden bevestigd aan de muur door middel van twee onzichtbare bevestigingspunten, waardoor er een zwevend effect wordt gecreëerd. Door de combinatie van hardhout en metaal is deze wandplank geschikt in zowel industriële als retro interieurstijlen.

 

 

Afmeting:

40x40x25cm

 

Gewicht:

3000 Gram

Detalles del producto

Peso (kg)
80
WANDLD50
68 Artículos
1000000748727

Los clientes que adquirieron este producto también compraron:

Product added to wishlist