Amberblokje Mi Amor 3 Stuks
Amberblokje Mi Amor 3 Stuks

Amberblokje Mi Amor 3 Stuks

11,95 €
Impuestos incluidos

Descripción

Laat je betoveren door de onweerstaanbare geur van ons Amberblokje Geurblokje Mi Amor - een sensuele en romantische toevoeging aan jouw leefruimte.

Mi Amor, doordrenkt met een bedwelmende en passievolle geur, creëert een atmosfeer van liefde en verlangen. Laat je meeslepen door de betoverende noten die een gevoel van romantiek en warmte in jouw omgeving brengen.

Dit compacte geurblokje is perfect om jouw persoonlijke ruimtes te verrijken met een subtiele en constante geurervaring. Plaats het in jouw kledingkast, laden, badkamer, of op een decoratief schaaltje in de slaapkamer voor een vleugje verfijning.

Ons Amberblokje Geurblokje Mi Amor belooft een langdurige geurverspreiding, waardoor je telkens opnieuw kunt genieten van de hartstochtelijke geur. Het is een prachtige aanvulling op elke ruimte en voegt een romantische noot toe aan diverse interieurstijlen.

Breng de passie en romantiek in jouw huis met ons Amberblokje Geurblokje Mi Amor. Ontdek de verleidelijke geur die de sfeer van liefde en genegenheid omarmt. Transformeer jouw leefruimte tot een liefdevol toevluchtsoord met deze betoverende geurervaring.

Goede & Hoge Kwaliteit Amberblokjes
Wij streven naar een hoge en goede kwaliteit! Hoe doen we dit? We hebben dit product eerst zelf uitvoerig getest voordat we het zijn gaan verkopen.

Waar kun je de blokjes voor gebruiken?
- Als geurverspreider in je interieur
- Gebruiken in je waxbrander
- Als de geur minder wordt, en je het blokje raspt, kun je het raspsel op stofzuigen zodat je hele interieur tijdens het stofzuigen heerlijk ruikt.

Specificaties

  • Afmetingen blokjes: 4,5x3,5x2 cm

  • Geur: Mi Amor

  • Inhoud: Set van 3 geurblokjes

Detalles del producto

Peso (kg)
0,20
BLOKAMOR
5 Artículos
1000000751390
Product added to wishlist